Back to Top

Servicii Oferite si Suport Tehnic

ServicesSuport Tehnic

Asigurarea unei echipe profesioniste locale, integrata si completa in vederea asistarii Arhitectilor si Designerilor Internationali pentru executia de proiecte de constructie in Romania, obtinerea de avize si aprobari tehnice si proiectare conform normelor locale.

Citeste mai mult

ServicesFull Services

Asigurarea unei echipe profesionale de proiectare integrata pentru clienti internationali, de la etapa de fezabilitate pina la darea in folosinta a cladirii.
Citeste mai mult

ServicesServicii Specifice

Asigurarea serviciilor profesionale dedicate in cadrul etapelor specifice ale proiectarii, ce includ:

CIteste mai mult

ServicesServicii Tehnice

Realizarea de studii tehnice de due diligence si rapoarte de audit in etapele de fezabilitate, avizare, pre si post constructie.
Citeste mai mult

ProiecteBNP Dresdner Bank HQ

ProiectePromenada Mall and Sky Tower Bucuresti

ProiectePromenada Mall and Sibiu

ProiecteFloreasca Park Bucuresti

Misiunea Noastra

Asigurarea unui suport real, tehnic si profesional pentru dezvoltatorii din domeniul imobiliar, arhitectii si designerii internationali, proprietarii de cladiri si profesionistilor din domeniul dezvoltarii si administrarii de proprietati imobiliare, in ceea ce priveste toate aspectele ce privesc normele locale necesare proiectarii, avizelor tehnice, executiei de lucrari de constructii, ocuparii cladirilor comerciale si modificarile/extinderile ale acestora.

Recomandare


"  B2 a acționat întotdeauna într-o manieră proactivă din punct de vedere profesional, cu un accent deosebit pe menținerea termenelor de proiectare si avizare.

Ne-ar face plăcere să apelăm la B2 pentru a oferi servicii de proiectare și asistență tehnică pentru viitoarele proiecte de dezvoltare.  "

Portland Trust Romania

Marius Istudora


"  Echipa B2 și-a gestionat foarte bine domeniul de lucru și procesul de proiectare și au fost întotdeauna pregătiți să identifice proactiv opțiunile și soluțiile la provocările care apar inevitabil într-un proiect atât de complex.


Recomand cu tărie B2 și aș saluta cu siguranță contribuția lor, la orice proiect viitor la care compania noastra va lucra..  "

NEPI ROCKCASTLE


Clienti

Oracle

BNP

Tiriac

Portland Trust

Immofinanz

AICI